Raj bi u Pakao pretvorio samo da istjera svoje

Published on 04/09,2017

♥Misliš li ti da smo nas dvoje stvoreni jedno za drugo?

♥Ne znam, možda smo baš pogrešni. Ali niko nikom nije poslat slučajno. Isto tako postoje neke stvari u ljubavi koje ne možeš da isfoliraš. Sjećaš se na samom početku kada bi mi se nasmijao, a ja bih odmah skrenula pogled kako ne bi vidio onaj moj blesavi kez.

♥Sjećam se kao da je bilo juče, posmatrao sam te kraičkom oka i čekao da me pogledaš.  Zatim sam ti se osmijehnuo, a ti bi se pravila luda, kao nije ti milo. Ti tada nisi znala, ali ja sam odmah znao da postoji neka iskra među nama. 

♥Kako si to mogao da znaš?

♥Pa svaki put kada bi skrenula pogled vidjeo bih ti rupice na obrazu dok se smiješ. To nisi umjela da isfoliraš, kao ni sjaj u očima dok me gledaš.

♥To nikada nisam ni željela da foliram. Željela sam samo tebe.

♥Pa, sada sam tu. Koje su tvoje sledeće dve želje?

♥Ako ti kažem sada neće se ispuniti.

♥Dobro, ali samo da znaš da se neću smiriti dok ne ispunim sve tvoje želje. Zbog toga moraš da mi daš nagovještaj za još jednu želju.

♥Uredu, možda neće zvučati kako treba ali sam si tražio. Dakle ili cu imati sina sa tobom ili cu ga nazvati po tebi, na tebi je da izabereš.

♥Sviđa mi se kako razmišljaš. I samo da znaš da ću nastojati da ispunim to, kako god da zvuči.

♥Hvala, možda će uptavo ta želja biti odgovor na tvoje pitanje da li smo stvoreni jedno za drugo. 

♥Nego, htjeo sam da te pitam sledeće. 

♥Hajde pitaj.

♥Šta te je to privuklo kod mene? Reci mi šta je to toliko bilo snažno da nisi umjela da sakriješ taj tvoj sjaj koji i dan danas posjeduješ. Jer nećemo da se lažemo sijala si kao Sunce.

♥Stvarno želiš da znaš?

♥Da, mnogo me zanima.

♥Ako je tako onda ću ti reći. Postojao je samo jedan jedini momenat kada sam bila ubijeđena da se neću umijeti izvući iz tvoje zamke. Samo jedan momenat i tvoj pogled.

♥Daj ne izmišljaj sad. Pogled? Sve ovo zbog pogleda?

♥Samo konkretno zbog tog jednog pogleda. U tom trenutku je samo nešto kliknulo i znala sam da će me te tvoje oči proganjati danima. I da neću umjeti da se izvučem iz te zamke ljubavi. A želim te voljeti na način na koji su stari pisci i pjesnici voljeli svoje ljubavi, na način na koji danas ljudi više ne znaju i ne žele voljeti, na način na koji ti zaslužuješ da budeš voljen.

♥Vidiš, ti si prva koja tako gleda na mene, na nas. I zbog toga si upravo ti ta koja zaslužuje ne samo da joj skinem zvijezde sa neba nego Mjesec.

 


Trackback URL

http://www.blog.rs/trackback.php?id=297157

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me

One Response to Raj bi u Pakao pretvorio samo da istjera svoje