On - II dio

Published on 05/24,2015

Ne da mi da ga upoznam. Samo me blokira. Ponaša se prema meni kao da sam stvar.
Zato ću ga ignorisati, potrudiću se da me odgurne od sebe jer ja nisam sposobna da sama odem. Nemam snage da se trudim, želim da me sve ovo brzo prođe, da mi se srce pretvori u gvožđe, da me ova želja za njim prođe.
Ali ne mogu, prevelika je želja za tobom. Previše mi značiš da bih mogla tek tako da te izbacim iz života.
Jednom prilikom mi je rekao da su sve žene komplikovane i da mu nisu ponekad jasne a da sam ja najkomplikovanija od svih i gotovo uvijek sam nejasna i ne znam šta hoću.
Nisam komplikovana. Samo on ne zna da ja uspijem da nađemo sve povezano s njim, tekstove, citate, filmove, pjesme… Ne zna da mogu ostati budne do kasno uveče samo da bi makar malo razgovarala sa njim.Ne zna da mogu da pričam o njemu sa bilo kim i da mi nikad ne dosadi, pa makar istu prču ponavljala sto puta.
Ubiću ga negdje. Sve mi se čini da ovo radi namjerno iako on kaže da ne radi, nego se sve to meni čini i sve je to nesvjesno.
Primijetila sam da on briše poruke od mene, nisam baš sigurna ali mislim da to radi kad se naljuti. A ja, ja ih čuvam. Da bih  ga pamtila, da ne bih zaboravila koliko mi samo znači.  Možda je čudno ali meni nije mnogo potrebno od njega. Želim samo da je tu, ne mora da radi ništa, ne mora ništa ni da priča. Samo da znam da je tu.
 Nikad neće saznati koliko ga samo volim, koliko volim način na koji pjeva. Koliko slušam pjesme koje on voli jer se prisjećam kako ih on pjeva.  Ponekad, kada je tišina mogu kroz prozor da ga čujem kako pjevuši. Kad bi samo znao koliko sa koliko radosti je moje srce ispunjeno. Ne vidim nikoga, ne čujem nikoga, samo je on tu. 


Trackback URL

http://www.blog.rs/trackback.php?id=252881

Leave a Reply

One Response to On - II dio